Да уточним: това се случва на някакви си 30-ина

...
  Да уточним: това се случва на някакви си 30-ина
Коментари Харесай

Бившият затворник Вале Гугутката върти апетитни имотни сделки

 

Да уточним: това се случва на някакви си 30-ина километра от столицата на страна – член на Европейски Съюз, а не в някое затънтено селце в третия свят! Гробището, което не е със статут на частно, и парцелът на Гугутката изцяло са се слели, а хората от „ Църква ” нямат различен избор, с изключение на да купуват от частника земя.

Само не е ясно къде спи огромната общината в Перник и по какъв начин е позволено частник да продава гробищни места?!

 

Като предприемач въпросният господин е записал единствено Едноличен търговец „ Валери Кирилов – Топкомерс ”.

Такъв бизнесмен като него, с неговия обсег и благоприятни условия, несъмнено, мъчно може да се развива и да процъфтява, в случай че няма чадър от ченгета и прокурори.

 

Иначе от дълго време от Национална агенция за приходите най-малко да са ревизирали приходите и разноските му. Нотариусът Румен Манов, който най-често заверява покупко-продажбите на Гугутката, преди време стана национално прочут, откакто грабители проникнаха в адвокатската фирма му и отмъкнаха голяма сума пари, загатват се 300-400 хиляди лв..

 

Според осведомени обаче Вале Гугутката си има персонален юридически съветник. Споменава се някогашен арбитър от Перник. Той давал препоръки на Гугутката по какъв начин да върти покупко-продажбите, какво да купува, какви каузи да води в съда. Магистратът давал и по този начин нужните контакти със съдии и прокурори. Името на този правист към този момент ще запазим в загадка. Нека да оставим да си свършат работата съответните органи, както обичат да се показват в полицията и прокуратурата, в случай че изобщо се задействат.

 

И още един забавен подробност към семейството на Гугутката от с. Църква с уверени крачки по пътя на родителите си вървят и дъщерите. Засега те получават парцели край скъпите села Рударци, Драгичево, Голямо Бучино и макар нежната си възраст към този момент имат по 6-7 страници покупко-продажби в Имотния указател.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР